top of page

Prisma Groep Utrecht & Amsterdam

De Prisma Groep is een bijeenkomst voor biculturele en/of islamitische LHBTQI+ in Nederland.

 

Je kunt hier terecht als je anderen wilt ontmoeten die een biculturele (Nederlandse en andere culturele) achtergrond hebben en homoseksueel, lesbisch, biseksueel, transgender, queer zijn of intersekse. 


Het is een diverse groep waar iedere keer inhoudelijke thema's worden besproken door middel van workshops of bijvoorbeeld gastsprekers die hun persoonlijke verhalen delen en/of het gesprek met ons aangaan.

 

De bijeenkomsten vinden plaats in twee steden van Nederland. In het centrum van Utrecht en in Amsterdam Nieuw-West. Dit gebeurd eens in de drie weken op een donderdagavond in Utrecht en op een woensdagavond in Amsterdam Nieuw-West. De coördinator en vrijwilligers zorgen voor de ontvangst, begeleiding en een avondmaaltijd.

Voor meer informatie en om je aan te melden kun je mailen naar Isjed Ijaz Hussain, de coördinator van de groep, te bereiken via mail: isjed.hussain@gmail.com. Ook kun je onze Facebook pagina in de gaten houden voor alle bijeenkomsten. 

Schroom niet en neem snel contact op. Je zult merken dat het erg prettig is om personen te leren kennen die in een soortgelijke situatie zitten als jij!

bottom of page