18e bijeenkomst Prisma Groep/viering 5 jarig bestaan met Guilliano

Bijgewerkt op: 4 feb. 2019

Hoi allemaal,


Donderdagavond 20 december is er weer een bijeenkomst van de Prisma Groep. Wij bestaan dan ook vijf jaren en zullen dit met elkaar vieren. Wij zullen er weer een mooie avond van maken samen met jullie.

De gastspreker op deze dag is Guilliano. Hij is 27 jaar oud en woont in Rotterdam. Hij is een trotse vader van een 8 jarige en is ook erg proud om te zeggen dat hij Homo is.

In zijn dagelijks leven werkt hij op een kantoor als administratief / juridisch medewerker. Hij doet niet alleen dit werk, maar is ook een danser. Zijn dansstijl is vogue femme. Een stijl wat hoort bij de underground ballroom scene. Deze scene is een community wat gecreëerd is door Queer people of colour (QPOC) in de jaren 60. Hij danst al bijna 8 jaar en heeft vele plekken bezocht als danser. Hij is bekend in the ballroom scene onder de naam "Typhoon prodigy" of "Father typhoon angels".


Tijdens deze bijeenkomst zal hij zijn verhaal delen en geeft hij een korte vogue optreden.


Het is belangrijk dat jullie je aanmelden, op tijd komen, blijven tot 22.00 uur en anderen respecteren (o.a. door naar elkaar te luisteren). We hebben namelijk veel bezoekers en dan is het juist nog belangrijker om rekening met elkaar te houden.

Je kan zijn instagram bekijken: https://www.instagram.com/typhoonangels/


57 weergaven