top of page

Stage

Wij zoeken..
Een stagiair die meehelpt met het organiseren van de (empowerment) bijeenkomsten, helpt bij het voeren van de psychosociale gesprekken en vele andere werkzaamheden, zoals soms voorlichtingen geven. Iedere week en bijeenkomst bij ons is net even anders dan de vorige. Wij werken vooral met professionals die ervaringsdeskundige zijn.

Wie we zoeken..

Bij ons is het benoemen van identiteiten erg belangrijk, zoals je etniciteit en geaardheid. Wij vinden het erg belangrijk dat je bekend en sensitief bent met/over discriminatie, racisme, homo- en transfobie, islamofobie en andere vormen van uitsluiting. Belangrijk dat je gemotiveerd bent, niet snel oordeelt, nauwkeurig bent en echt verschillende werkzaamheden wilt leren. Dat je jouw identiteiten durft te benoemen, hebt nagedacht over minderheden en sensitief bent over de meeste vormen van uitsluiting/discriminatie. Flexibiliteit is ook erg belangrijk, wij werken voor met culturele minderheden en dan gaan dingen niet altijd zoals het op papier zou moeten gaan.

Over de functie

Het is een hele leuk, afwisselende en ook pittige stage. Vele van onze cliënten zijn getraumatiseerd en ze zijn vaak ook bezig met hun asielaanvraag/leven opbouwen in Nederland. Wij werken veel met vluchtelingen, tijdens de bijeenkomsten spreken wij in de groep Engels.

 

Wij bieden...
- Leuke bijeenkomsten, een divers team met andere projectleider en stagiaires.

- Een afwisselende en leuke stage met een stagevergoeding.

- Bijeenkomsten in Utrecht en Amsterdam, dan moet je ongeveer 1 dag in de week tot 22.00 uur in de avond beschikbaar zijn. Soms 2 keer per maand in de avond en soms 4 keer per maand in de avond.

-Je kan veel leren diversiteit en inclusiviteit in Nederland.

 

Heb je interesse?

Mail ons een uitgebreide motivatie(brief) met c.v. en dan mailen wij meestal binnen 2 dagen terug. 

 

Wij vinden het belangrijk dat de verwachtingen van beide kanten overeenkomen. We bieden de mogelijkheid om een dagje mee te kijken/onze bijeenkomsten te bezoeken, voordat je bij ons stage begint te lopen. Lees onze website en interviews met ons, zodat je een beter beeld krijgt van Stichting Prisma Groep.

bottom of page